Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Odlične jedilne in okrasne buče

Ko se poletje najbolj razdaja, množično obrodijo zelene, bele ali rumene bučke (cukete), lahko so okrogle oblike (rondini), buče patišon, želodaste buče in izjemno okusni turški turbani. Špagetarica je še posebej skrivnostna buča, ki v sebi varuje zelenjavne špagete, ko pride v deželo zlata jesen, pa že štejemo in občudujemo barvite jesenske in zimske buče, ki bodo razveseljevale naše oko in nas hranile dolgo v zimo.


Buče lahko uporabimo na več načinov kot katerokoli zelenjavo. Odlikuje jih njihovo škrobnato meso in nežen okus, ki ga lahko obogatimo z mnogimi dodatki. So sestavina ali glavni igralec mnogih jedi, od presnih buč do namazov, juh, narastkov, ocvrtih jedi, prilog, solat, sladkih jedi, kompotov, sladoledov, pudingov, kolačev, drobnega peciva, kruhov in shrankov.
 

Različne sorte okrasnih in jedilnih buč so vam na voljo na kmetji Avšič.